Podjetje

Iz majhne obrtne delavnice, kjer smo pričeli z navijanjem tuljav in izdelavo transformatorjev, smo postali renomirano slovensko podjetje. Izjemne ideje našega ustanovitelja, g. Vojka Podgornika, so nas vedno postavljale na vodilno mesto, zato nam je konkurenca sledila in nas posnemala. Bili smo pionirji tako v prodajnem programu, organizaciji podjetja in načinu nastopanja na trgu. Prvi smo ponudili lasten slovenski katalog laboratorijske opreme, pribora in kemikalij in prvi lasten inženiring s proizvodnjo laboratorijskega pohištva.

Danes smo največji dobavitelj za laboratorije v Sloveniji. Še vedno smo edini, ki izdajamo lasten katalog v slovenskem jeziku. Naš inženiring pa je v teh letih močno prerasel meje Slovenije in izdelave manjših laboratorijev.

Od samih začetkov smo specializirani tudi za VARJENJE. Naš prodajni program zajema celotno področje varjenja, od zaščite varilcev in odbelovancev, dodajnih materialov, potrošnega materiala, do varilnih aparatov za manualno varjenje in avtomatizirane procese. Glavni prodajni program predstavlja varilna tehnika, kjer smo zastopnik podjetij:


Za vse prodajne artikle zagotavljamo ustrezno garancijo in servis.

Dolžnost vseh nas, ki vsak dan stopamo v MIKRO+POLO, je rast. Naša osebna rast in rast našega podjetja. Le tako bomo za naše podjetje in za nas, vsakega slehernega posameznika, prišli do lepšega jutri. Najlažje bomo to rast dosegali tako, da si bomo upali biti drugačni, da bomo preprosti ter odkriti drug do drugega in do naših partnerjev. In seveda - da bomo največ zahtevali sami od sebe; ne od drugih. In če bomo ob vsem tem pametno uporabljali še naše male sive celice, je pot do zmage zagotovljena.

ČAKA NAS ČUDOVITA PRIHODNOST!Ali potrebujete dodatne informacije?

Za vsa vprašanja vezana na povpraševanje ali prodajne akcije
pišite na e-pošto: varjenje@mikro-polo.si ali nas pokličete na tel. 02 614 33 17.

Mikro+Polo d.o.o.
Zagrebška cesta 22, 2000 Maribor
Slovenija, EU
T: 02 / 614 33 17
F: 02 / 614 33 20

Laboratorijsko pohištvo

Spletni nakupi

Vaš partner za laboratorij

Vaš partner za laboratorij

Spletni nakupi

Laboratorijsko pohištvo