Pogoji poslovanja

Kako naročati

Naše izdelke lahko naročite po telefonu 02/ 614 33 17 ali faksu 02/ 614 33 20 z naročilnico, svoje naročilo pa lahko posredujete tudi po e-pošti: varjenje@mikro-polo.si.

Dobava

Rok dobave za izdelke na zalogi je 48 ur ali dva delovna dneva. Za ostale izdelke preverite rok dobave (tel. 02/ 614 33 17), ki praviloma ni daljši od dveh tednov. Za naročilo nad 50 € preko Marketa je dostava BREZPLAČNA.

Plačilo

PRAVNE OSEBE - novi kupci: po predračunu oz. po dogovoru. PRAVNE OSEBE - znani kupci: plačilo v valutnem roku z virmanskim nakazilom na naš TTR račun. FIZIČNE OSEBE - po predračunu.

Garancija

Garancija velja v skladu s predpisi, ki veljajo v Sloveniji oz. kot je navedeno v dokumentaciji (načeloma eno leto), razen za potrošni material in kjer je navedeno drugače.
Če vam izdelek ne ustreza, nam ga lahko nepoškodovanega in v originalni embalaži vrnete v osmih dneh od datuma prevzema. Razlitih, poškodovanih ali delno rabljenih izdelkov ne sprejemamo. Garancijsko obdobje je navedeno na garancijskem listu ali v spremni dokumentaciji.

Servis

Ponujamo vam kakovosten in hiter servis za vse aparate, ki so bili kupljeni pri nas. Servisiramo na sedežu podjetja. Prav tako vam v primeru okvare varilnega aparata nudimo nadomestni aparat.

Reklamacije

Reklamacije sprejemamo v osmih dneh od prejema pošiljke za vse vidne poškodbe in količine. Sprejemamo le pisne reklamacije. Za vsa dodatna vprašanja vezana na reklamacije se prosim obrnite na oddelek reklamacij telefon 02 / 614 33 12.

Ali potrebujete dodatne informacije?

Za vsa vprašanja vezana na povpraševanje ali prodajne akcije
pišite na e-pošto: varjenje@mikro-polo.si ali nas pokličete na tel. 02 614 33 17.

Mikro+Polo d.o.o.
Zagrebška cesta 22, 2000 Maribor
Slovenija, EU
T: 02 / 614 33 17
F: 02 / 614 33 20

Laboratorijsko pohištvo

Spletni nakupi

Vaš partner za laboratorij

Vaš partner za laboratorij

Spletni nakupi

Laboratorijsko pohištvo